sobota, 17 grudnia 2011

Cukiernia i tort część trzecia

Jedną, jedyną cukiernią, która nam nie odpisała, była cukiernia z hotelu Haffner. Odpisano do mnie dziś. Kolejne zaskoczenie. Okazuje się, że cukiernie bardzo znane, wcale nie są takie drogie! Najdroższa okazała się Delicja - najstarsza cukiernia.
Teraz musimy zdecydować się na smaki. W zasadzie został on wybrany, ale dlaczego nie zrobić dwóch różnych? Wiadomo, trzeba też wypróbować, ale jak zimą wypróbujemy tort malinowy?? Musimy porozmawiać z znajomymi cukiernikami, ile kilogramów taki tort powinien mieć i co powinien w sobie zawierać. Co by się nie okazało, że zabraknie nam tej słodkości.

One, sole café, who has not answered us, former café has has turned out from hotel Haffner. It answer for I today. Next surprising has not has not display. As it happens, that cafés know very, they are none such expensive! Delicje has has turned out most expensive - oldest café.
Now we must decide on savors.It has been chosen in principle, make but why? It's known < known >, it is necessary to try too, but how will try we winter raspberry? We must talk with familiar bakery, what kilograms should have such cake and that should include in . It has not has not display that , that it lack these sweetness.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz